loader image

Faglig Bistand

Menneskene bak Faglig Bistand AS er fagfolk med over 100 års erfaring fra bygg- og anleggsbransjen gjennom 4 generasjoner. Det startet i Oslo i 1920 da vår familiebedrift ble startet opp. Gjennom alle disse årene har vi vært tilknyttet diverse organisasjoner og håndverkslaug. Vi har i flere år vært lærere for håndverkere for å videreføre gode håndverkstradisjoner. I dag er vi fagskoleingeniører, fagfolk med mesterbrev, takstingeniører, bygningssakkyndige, tekniske etterforskere, og sist, men ikke minst – håndverkere med lang og bred erfaring.

Digitalt kontor

Vi lager innovative løsninger for å kunne hjelpe deg. Ved å trykke på den blå knappen under, så kan du se priser på våre tjenester og avtale tid med oss for en uforpliktende samtale. På denne måten kan vi hjelpe deg uansett hvor du bor i Norge. Prøv da vel, og ta en hyggelig samtale med oss.

Våre tjenester

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester, hovedkategoriene kan du finne ved å trykke her. Vi vet at det ikke alltid er lett å finne akkurat det du leter etter, siden alle fagdisipliner har underkategorier. Da er den beste løsningen å kontakte oss ved å trykke her, så skal vi hjelpe deg med å finne riktig vei.

Trykk her for priser og avtale tid

Bygningssakkyndig = Takstmann

Bransjen toner ned begrepet «takstmann» til fordel for kjønnsnøytrale yrkestitler og det vil derfor fremover benyttes titlene takstingeniør/bygningssakkyndig.

Takstingeniør er takstbransjens foretrukne tittel ettersom en «takstmann» vurderer flere forhold enn kun bygningsmassen ved vurdering av verdi. Bygningssakkyndig er tittelen som benyttes av myndighetene i forbindelse med ny forskrift om tilstandsrapport.


Advokat Bedrift Bevisførsel Boligkjøp Borettslag Bygningssakkyndig Dokumentasjon Drenering Eierskifte Fagfolk Fagjuridisk rådgivning Fagvitne Forsikringsselskap Huseier Lovverk nyheter onlinekurs Privatperson Reklamasjon Renovering Rettssak Rådgivning Selge bolig Tilstandsanalyse tilstandsrapport Trygghet tvist Veiledning Velkommen

Share.