loader image

Er det slik at vi alltid kan skylde på dårlig drenering, med tanke på fuktproblematikk?

Svaret er nei! Det finnes utallige årsaker til fuktproblematikk i boligen. Med økende antall tvistesaker ved omsetting av bolig og reklamasjonssaker, er det viktig å øke forståelsen rundt emnet.

Alltid hyggelig med engasjerte deltakere

Innholdet for dagen var – Drenering og fuktproblematikk

Engasjerte advokater

Faglig påfyll er moro og øker forståelse i de henvendelser som en advokat måtte få. Økt forståelse vil være med på å få satt inn riktige ressurser med en gang for å spare både tid og penger. For en klient vil dette være avgjørende, for som vi alle vet er det frustrerende nok å være i slike saker.

Kunnskap = trygghet

Vi vet at det er mange meninger rundt problemstillinger forbundet med fukt, men hvor er beviset som underbygger påstanden? Dette punktet var også sentralt i kurset, for en påstand er kun en påstand og ikke fakta.

Vi gleder oss til fremtidige kurs hos Oslo Advokatkontor.


Geir Nærø, Partner – Oslo Advokatkontor AS

“Takk for veldig bra kurs. Har fått tilbakemeldinger fra flere ansatte advokater om at kurset var veldig interessant. Særlig det poenget om flere mulige alternative årsaker til fuktproblemer i bolig og hytte var nyttig kunnskap for oss. Kan allerede nå opplyse at vi ønsker dette kurset igjen, og flere kurs med lignende tema.”

– Geir Nærø, Partner

Share.