loader image
Trykk her for priser og avtale tid

Når du skal selge bolig bør du å få en uavhengig takstmann til å gjennomgå eiendommen og utarbeide en tilstandsrapport. Avvik med behov for tiltak (TG3) estimeres slik at kjøperen vet hva det vil koste å utbedre. Dette gir forutsigbarhet i fremtidige kostnader, og senker risiko for både kjøper og selger.

Redusering av konflikter og tvister

Tilstandsrapport blir overlevert innen 1 – 3 dager etter besiktigelse!

Det å ha en slik rapport er ikke lovpålagt ved boligsalg. Derimot er innholdet i en tilstandsrapport ved boligsalg regulert i forskrift til avhendingslova. Rapporten vil senke konfliktnivået fordi forventningene justeres etter opplysninger du har fått. Tilstandsrapporten gir kjøper opplysninger som kan være avgjørende med hensyn til større fremtidige investeringer.

Grundig vurdering av boligens tekniske tilstand

Når du bestiller tilstandsrapport får du en grundig teknisk vurdering av boligen din. Du får muligheten til å utbedre forhold før et eventuelt salg, eller en god oversikt over bygningsdeler som står foran oppgradering. Ved å utføre en tilstandsanalyse får du kort sagt en tryggere bolighandel.

Kombiner vår tilstandsrapport med 3D-visning

Som de første i Norge lager vi 3D-visning av boligen din med tilstandsrapporten implementert. Dette gir dine interessenter et helhetsbilde av boligen med korrekt og lett forståelig informasjon som er relevant ved et salg.

Les mer om 3D-visning her.

Priser på våre tjenester finner du ved å klikke på knappen under.


Trykk her for priser og avtale tid
Share.