loader image

Vår kamerateknologi lager et tredimensjonalt univers du fritt kan bevege deg i, med et brukergrensesnitt som minner om Google Street View. Du bestemmer selv hvor du beveger deg, hvor i rommet du skal stå, i hvilken retning du vil se og zoome inn på detaljer. Det gir deg følelsen av å faktisk være der – selv om du er et helt annet sted.

Som mennesker opplever vi verden rundt oss i tid og rom. Hjernen vår beregner hele tiden avstander, størrelser og volum for at vi skal forstå omgivelsene våre. Tradisjonelle videoer og bilder er flate, todimensjonale gjengivelser av verden. De mangler den siste dimensjonen som gir oss en virkelighetstro opplevelse av å være tilstede.

Dette er ikke fotorealistisk 3D-modellering. Det er et eget 3D-univers laget av ekte bilder fra din bolig.

Se eksempel på 3D visning

Usminket sannhet

Gi interessenter et mer realistisk innblikk i boligen din! På denne måten vil de som kommer på visning ha et mer forutsigbart bilde av boligen og være oppriktig interessert. Kombinasjonen av å ha oss til å utføre tilstandsrapport og 3D-visning, vil også gi deg mindre risiko ved salg av boligen. Det som er viktig etter den nye avhendingslova, er å være så gjennomsiktig som overhodet mulig. Derfor anbefaler vi våre kunder å implementere tilstandsanalysen vi utarbeider i videoen. Den vil da ha gode og lett forståelige forklaringer på de eventuelle punktene som krever ekstra oppmerksomhet. Det vil for eksempel være infopunkter som er høydepunkter ved boligen, og de punktene som har TG2 eller TG3.

Enklere salg av fritidsbolig

Det kan være langt for den enkelte å dra på visning, hvorfor ikke da ha 3D-visning? Da kan alle som ønsker gå på visning døgnet rundt. En flott måte å gi det beste inntrykket av fritidsboligen din på!

Priser på våre tjenester finner du ved å klikke på knappen under.


Trykk her for priser og avtale tid
Share.