loader image

Ikke alle på denne jord har kunnskap om håndverkstjenester, og det både forstår og respekterer vi. Vi har alle ting som gjør oss gode, og vi trenger ikke vite alt om alt. Derfor har man også folk som spesialiserer seg på de ulike områdene. Men hadde det ikke vært fint å ta et kurs? Et som kunne gi deg grunnleggende kunnskap rundt prosjektet ditt? F.eks. rundt renovering av bad, drenering eller hva du skal se etter hvis du skal kjøpe ny eiendom?

Faglig Bistand AS jobber i disse dager med å ferdigstille unike kurs til deg som privatperson. Kursene gjør at du kan stå enda bedre rustet når du skal ha arbeidere i hus. Du vil få vite mer om hva du kan forvente – både av håndverkeren og prosjektet som helhet. I tillegg vil du selv tilegne deg grunnleggende kunnskap. Kursene er enkelt lagt opp, og det trengs ingen forkunnskaper.

Vi er opptatt av at alle som skal gjennomføre en eller annen form for oppussing får dette utført riktig. Dessverre er det ikke alltid dette skjer. Ved at du selv innehar mer kunnskap, vil sjansen for et godt resultat øke betraktelig. Faglig Bistand ønsker at du skal føle deg trygg gjennom hele oppussingsprosessen!

Gå til kursoversikten her!

Share.